Productgroep Envelopes - Bubbel enveloppen

Bubbelenveloppen

 

De bubbelenveloppen van Daklapack bieden uitstekkende bescherming aan uw poststukken. Hierdoor zijn bubbelenveloppen de juiste enveloppen om uw kwetsbare poststukken te versturen. De standaard papieren bubbelenvelop is het aangewezen middel om kwetsbare poststukken te beschermen.
 

Bubbelenveloppen die opvallen

 

Naast gewone effen bubbelenvelopppen heeft Daklapack ook bubbelenveloppen die zeer opvallend zijn. De SnazzyBubbelenveloppen. Met de SnazzyBubble komen kwetsbare poststukken niet alleen veilig aan, maar vallen ze ook bijzonder op door de prachtige glimmende buitenkant. Met de SnazzyBubble verhogen innovatieve Direct Marketeers hun respons op mailingen met een kwetsbare inhoud. Dankzij de SnazzyBubble kunnen ook mailingen die als te kwetsbaar gezien worden om per post verzonden te worden.
 

Meer bubbelenveloppen

 

De Coverplusenvelop is nog lichter dan de standaard papieren bubbelenvelop. De Coverplus envelop kan ook gerecycled worden.
 

Toepassingen bubbelenveloppen

 

Bubbelenveloppen zij geschikt voor het veilig én opvallend versturen van kwetsbare boeken, CDs, DVDs, geheugendragers, keramiek en andere kwetsbare presentjes. Als u de envelop bekijkt, gaat uw fantasie vanzelf aan het werk!
 

Specificaties Bubbelenveloppen

 

De Snazzybubble envelopen zijn zowel geheel ondoorzichtig als in een halftransparante uitvoering als zilveren kleurvariant verkrijgbaar.
 

Bubbelenveloppen bedrukken

 

Uiteraard kunnen we bubbelenveloppen ook voor u bedrukken. Bezoek de Tailor Made pagina voor een proeve van onze bekwaamheid op het gebied van het bedrukken van bubbelenveloppen voor allerlei commerciële en niet-commerciële doeleinden.
 

Direct Mail

 

Daklapack neemt u werk uit handen. Daklapack kan ook Direct Mailingen voor u verzorgen. Daklapack is een partner van grote bedrijven en de overheid op het gebied van postbezorging.


nl.DaklaPack.be