Productgroep Envelopes - Plastic enveloppen

Plastic enveloppen

 

Daklapack heeft een breed scala van bijzondere plastic enveloppen. Plastic enveloppen zijn licht en duurzaam. In feite zelfs lichter en duurzamer dan papieren enveloppen. De milieubelasting door het verbruik van kostbare grondstoffen is geringer dan wat  De benodigde energie en grondstoffen om een plastic envelop te produceren is minder dan bij een vergelijkbare papieren envelop!
 

Bijzondere plastic enveloppen

 

De plastic enveloppen zijn snazzybags, snazzybubbel enveloppen, hele mooie silkbag enveloppen voor effectieve mailings. Doorzichtige Top Tac en zelfs BIO TopTac enveloppen om tijdschriften en kranten in te bezorgen, handige Docubags en BIO docubags om documenten veilig in op te bergen. En tenslotte lichte en sterke Coverplus enveloppen om poststukken veilig op hun bestemming aan te laten komen.
 

Tailor made plastic enveloppen 

 

U kunt bij Daklapack ook terecht voor het met kleuren en of tekst laten bedrukken van enveloppen. Laat uw scheppingskracht de vrije loop en ontwerp uw eigen enveloppen. Laat Daklapack uw idee tot werkelijkheid brengen en enveloppen op maat maken. Bezoek onze tailor made pagina voor meer ideëen. En mocht u uw mailing niet zelf willen verzorgen, dan kunnen wij ook het Direct Mail proces voor u verzorgen. Bezoek de Direct Mail pagina voor uitleg.


nl.DaklaPack.be