Productgroep Envelopes - Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen

 

Door de onstuitbare opkomst van het internet als verkoopkanaal heeft de logistiek per post en koerier ook een enorme vlucht genomen. Daklapack heeft zijn ervaring in Direct Mail en verzendlogistiek omgezet in een assortiment van een aantal handige verzendverpakkingen.
 

Eigenschappen van verzendverpakkingen

 

Indien u producten per internet verkoopt en per post of koerier bezorgt, is de verpakking waarin uw waar aankomt de meest tastbare indicatie van de kwaliteit van uw firma. Het is dus van belang dat de verpakking er goed uitziet. Nog belangrijker is dat de verpakking voldoende bescherming biedt om de inhoud in onberispelijke staat bij de ontvanger te brengen.
 

Assortiment verzendverpakkingen

 

Daklapacks assortiment aan verzendverpakkingen omvat enveloppen zoals de Coverplus envelop, luchtkussenenveloppen, verzendenveloppen karton, bordrug enveloppen, verzenddoosjes in allerlei maten, vouwdoosjes en brievenbusverzenddozen.
 

Verzendverpakkingen bedrukken

 

Daklapack kan uw verzendverpakking desgewenst voor u bedrukkken om deze het  merk van uw onderneming beter over te brengen. Neem contact op met Daklapack voor een offerte voor het bedrukken van verzendverpakkingen. Bekijk een case over het bedrukken van verzendverpakkingen.  
 


Toepassing verzendverpakkingen

 

Met de kartonnen verzendverpakkingen/ postverpakking/ enveloppen verzendt u veilig én opvallend een boek, DVD, CD of andere kwetsbare presentjes. Onze postverpakkingen zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk zelf te vouwen.


nl.DaklaPack.be