Productgroep Industrial Packaging - Photoprotec, beschermende fotoverpakking

Photoprotec

 

Fotograven hebben veel last van het mislopen van inkomsten door het kopiëren van hun beeldmateriaal. Daklapack heeft dé oplossing tegen illegaal kopiëren van foto’s die u ter beoordeling aan uw klanten stuurt. Met de speciaal ontworpen Photoprotec-verpakking kunt u voorkomen dat uw foto’s worden ingescand en niet meer worden (bij)besteld. De dunne lijnen op de verpakking maken de scan onbruikbaar. De verpakking is dusdanig beveiligd dat u direct kunt zien of deze is geopend. Het gebruik van de Photoprotec voorkomt het mislopen van inkomsten en vervelende conflicten met klanten. Het versturen van foto's in een photprotec maakt een professionele indruk.
 

Toepassingen photoprotec

 

Zichtzendingen van foto’s zijn voortaan afdoende beschermd tegen illegaal kopiëren. Photoprotec is dé uitkomst voor fotozaken, schoolfotografen en andere professionals die auteursrechtelijk gevoelig materiaal ter beoordeling opsturen.


Photoprotec op maat

 

Om u zelf beter te positioneren als merk kunt u de photoprotect laten bedrukken met uw logo of een speciale tekst. Neem contact op voor een offerte!


nl.DaklaPack.be