Productgroep Industrial Packaging - Polyzip hoogwaardige ritszak

Polyzip ritszakken

 

Polyzip verpakkingen vallen direct op door de even simpele als handige ritssluiting. Daarnaast springt de robuuste uitvoering onmiddelijk in het oog. Standaard is de geheel transparante uitvoering, maar u kunt ook kiezen voor een halftransparante uitvoering of een (gedeeltelijk) bedrukte uitvoering. daarbij kunt u Polyzip verpakkingen in uw huisstijl bedrukken of met de kleuren die passen bij het doel waarvoor u ze gebruikt. De Polyzip ritszakken zijn gemaakt van transparant LDPE of low density poly-etheen, een hoogwaardige kunststof.
 

Toepassingen Polyzip ritstassen

 

Polyzip verpakkingen zijn bijzonder geschikt voor het verzenden, presenteren of bewaren van documentatie, informatie of producten die u extra aandacht wilt geven of goed wilt opbergen en bewaren. Het sluitsysteem voorkom t dat onderdelen verloren gaan. Ze gaan lang mee en zullen dus bij een bedrukte uitvoering uw naams- of merkbekendheid bevorderen. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag. Wandel gerust door onze shop hieronder voor een overzicht van wat wij snel uit voorrad kunnen leveren.


Polyzip ritstassen op maat

 

Indien u op zoek bent naar een Polyzip ritstas van een afwijkend en/of uitvoeringen neemt u dan contact op voor een offerte op maat.


nl.DaklaPack.be