Productgroep Industrial Packaging - Safetybags Veiligheidszakken

Safetybags veiligheidszakken

 

Nadat uw waardevolle spullen in de Safetybag zijn geplaatst, kunt u deze eenvoudig hermetisch afsluiten. Door het sluiten van de zekerheidssluiting is de inhoud veilig verpakt. De Safetybag is voorzien van verzegeling. Het is niet mogelijk de Safetybag open te maken zonder hierbij zichtbare sporen achter te laten. De Safetybag is uitgevoerd met een gegarandeerde vloeistofdichte veiligheidssluiting.
 

Toepassingen veiligheidszakken

 

De Safetybag is gemaakt van stevig transparant polyethyleen en houdt vloeistof binnen en buiten. De Safetybag gevuld met geld of andere waardevolle spullen is eenvoudig te sluiten door middel van het verwijderen van de afdekstrip. Zeer veilig, geschikt voor waardevolle documenten, geld en andere kostbaarheden. Safetybags zijn gemaakt van stevig materiaal. Hieronder vindt u een overzicht met alle formaten Safetybags die wij snel uit voorraad leveren kunnen. Winkelt u op uw gemak door de shop.


Veiligheidzakken op maat

 

Voor wie op zoek is naar veiligheidszakken op maat verwijzen wij naar de tailor-made pagina over veiligheidszakken voor een voorbeeld van wat mogelijk is. Vraagt u een offerte aan om inzicht te krijgen in onze mogelijkheden


nl.DaklaPack.be