U bent hier:

DaklaPack Sourcing

Sourcing

DaklaPack houdt zich sinds 1975 bezig met de ontwikkeling van verpakkingen op maat. Naast het leveren van de verpakking, krijgen wij steeds meer het verzoek om ook het te verpakken eindproduct te leveren. De laatste jaren zijn wij zeer actief geworden in de ontwikkeling en sourcing van producten binnen en buiten de verpakkingssector. Door onze aanwezigheid in verschillende landen, waaronder in Azië, kunnen wij veel verschillende producten sourcen.

Via DaklaPack Sourcing, onderdeel van DaklaPack Group waar DaklaPack België ook deel van uitmaakt, kunt u bestaande producten bestellen. Ook kunnen wij met u meedenken over nieuw te ontwikkelen concepten en oplossingen. Neem contact met ons op om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Enkele voorbeelden van door ons geleverde producten zijn: drukwerk, rugzakken, gevormd schuimrubber, ritstassen, promotionals, koeltassen, machineonderdelen en inflatables.

Wij zijn betrokken bij de geplaatste orders van begin tot eind. Van de eerste werktekeningen en samples ter goedkeuring, tot de uiteindelijke productie en orderbegeleiding. Tijdens de productie blijven wij de kwaliteit controleren om er zo voor te zorgen dat de uiteindelijke producten voldoen aan uw verwachtingen. Niet alleen het sourcen, maar ook het ontwikkelen, begeleiden en controleren van de producten zijn voor ons enkele belangrijke punten.

Aansluitend op onze sourcing- en verpakkingsactiviteiten kunnen wij diverse services aanbieden waaronder: afvullen, verpakken, opslag en verzending. Door onze ruime ervaring zijn wij sterk in dagelijkse verzending en fulfilment.
meer info


nl.DaklaPack.be