Productgroep Laminated Packaging - Gelamineerde vlakke zakken

Vlakke zakken, voor kwetsbare waar

 

Als u producten wilt verpakken die tegen invloeden van buitenaf beschermd moeten worden, zijn de vlakke zakken daarvoor uitermate geschikt. De vlakke zakken van Daklapack heten seedbags. De seedbag is bedoeld voor eenmalig gebruik. Zodra ze zijn gevuld, worden de seedbags door middel van een sealmachine gesloten. De papieren buitenzijde geeft aan de verpakking een natuurlijke ‘touch’. Seedbags zijn ook leverbaar in bedrukte uitvoering.
 

Toepassingen vlakke zakken

 

Vlakke zakken vinden veel toepassing in voor producten op het levensmiddelenschap in supermarketen en voor producten die verkocht worden in natuurwinkels en dergelijke. Denk aan allerlei voedingsmiddelen, koffie, thee en andere dranken, zaden, en ook snoep en lekkernijen. De papieren buitenlaag geeft deze vlakke zakken een grote authentieke kracht.

 

Vlakke zakken op maat

 

U kunt de seedbags van Daklapack snel en gemakkelijk uit voorraad bestellen en bijvoorbeeld met behulp van bedrukte stickers klaar maken voor het schap van de detailhandel. Indien u uw merk meer kracht wil meegeven kunt u de vlakke zakken ook door ons laten bedrukken met uw logo, teksten en allerlei kleuren. Vraag een offerte aan voor inzicht in onze mogelijkheden en de prijzen.

 

Vlakke zakken afvullen

 

Indien u dat wenst kunt u uw product op onze seedbags door Daklapack laten afvullen. Vloeibare inhoud, droge stof, poeders en tabletten, hygiene gewaarborgt. Bekijk onze pagina over afvullen. Vraag een offerte aan om inzicht te krijgen in onze mogelijkheden en de prijzen.


nl.DaklaPack.be