Productgroep Laminated Packaging - Koffie Pouch

Koffie pouches, als het echt vers moet zijn!

 

Koffie moet vers blijven om lekker te blijven. Dat geldt ook bij het verpakken en opslaan. Licht en zuurstof moeten worden buitengesloten. Om deze reden heeft heeft Daklapack België de koffie pouch ontwikkeld. De koffie pouch is een standup pouch of vlakke zak speciaal voor het verpakken van koffie. Deze verpakking is gemaakt van een speciaal samengesteld laminaat dat beschikt over de juiste barrière eigenschappen met betrekking tot de doorlaatbaarheid van zuurstof en UV stralen.

De koffie pouch heeft een slim ontgassingventiel. Dit ventiel zorgt ervoor dat de gassen die door de koffie uitgeademd worden, zoals CO2, de verpakking kunnen verlaten. Het belangrijkste kenmerk van het ontgassingventiel is dat het een één-weg-ventiel is. Zo kunnen de ontstane gassen de zak verlaten. Maar zuurstof kan de verpakking niet in. Op deze manier wordt overdruk in de zak voorkomen en blijft de koffie toch vers in de gesloten verpakking.
 

Koffie pouch varianten

 

In aanvulling op de standaard aluminium versie hebben wij nu ook een aantal nieuwe kleuren aan het standaard assortiment toegevoegd. Deze ziet u hieronder. Zo is de verpakking er nu ook in mat goud, mat zilver, mat zwart en mat wit in 3 standaard formaten. Deze kleuren zorgen voor een luxe uitstraling. Uw product in het schap valt beter op in het schap tussen die producten van uw concurrenten.

De verschillende kleuren koffiezakken zijn voorzien van hersluitbare gripsluiting. Dit is waar de consument om vraagt aangezien een zak koffie niet in één keer wordt verbruikt.


nl.DaklaPack.be