Productgroep Laminated Packaging - Machines/ tangen

Verpakkingen zelf sealen met de Daklasealer

 

De DaklaSealer is een gebruiksvriendelijke magneetsealer om onze verpakkingen perfect dicht te sealen. Door de magneetsluiting hoeft u niet op te letten of de zak goed geseald is en hoeft u niet zelf de sealer omhoogte halen op het juiste moment. Stel de temperatuur in, druk de sealer naar beneden en de magneet laat zelf los wanneer de zak klaar is. Gemakkelijker een zak sealen bestaat niet! Tevens beschikt de sealer over een veilig snijmes voor het op de juiste lengte afsnijden van de verpakking.
 

Toepassingen

 

Geschikt voor het handmatig sealen van pe-zakken, zoals onze lamigrips. Doordat de sealer beschikt over een magneetsluiting hoeft u de sealer niet vast te houden tot het sealproces is volbracht. Druk de sealer dicht en zodra het proces is voltooid opent de sealer vanzelf. Hierdoor kunt u gemakkelijk en sneller uw zakken sealen.

 

Zelf machinaal afvullen

 

Wordt zelf fabrikant en vul uw verpakkingen zelf af met uw eigen afvulmachine.  Een semi-automatische afvulmachine met een digitale gestuurde pomp die precies tussen de 2 en 3.500 ml afvult. 


nl.DaklaPack.be