Bedrukken vanaf 100 stuks • Binnen 3 a 4 werkdagen in huis • Gratis samples

Afvullen van stand-up pouches,
spouted pouches

Afvullen

Afvullen is bij DaklaPack dagelijkse kost. Wij vullen stazakken met
vloeistoffen, droge stof, poeders en tabletten, alles onder schone
condities. Wij kunnen ook kleine aantallen (eventueel handmatig)
afvullen. U bent van harte uitgenodigd om een keer te komen
kijken.

Food en non-food

HACCP

Handmatig en automatisch afvullen en verpakken van voeding, vloeistoffen, poeders en tabletten

Direct printen van adressen, lotnummers, expiratiedata etc., door middel van inkjet op de verpakking

Voorraadbeheer en orderpicking/packing en verzending in het binnen- en buitenland.

afvullenmuesli

Pasteurisatie en sterilisatie

Wij kunnen voor u afvullen in spouted pouches en stand-up pouches. De vormen van stazakken geven een sterke presentatie en maken door de hoge barrières uw product lange tijd houdbaar door bijvoorbeeld pasteurisatie en sterilisatie. Kleine (test) aantallen is voor ons geen enkel probleem.

Machineverhuur

Wij hebben diverse machines ter beschikking die we ook kunnen neerzetten op huurbasis bij onze klanten, met of zonder personeel. Onze nieuwste aanwinst is een IPN Rotaryfiller speciaal voor spouted pouches.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord: 056 20 63 70 of vul ons contactformulier in.

SPOUTBAGS OP RAILS


Naast onze lijn standaard Spoutbags beschikt DaklaPack over de mogelijkheid om Spoutbags op rail aan te leveren. Door gebruik te maken van een rail voorzien van Spoutbags wordt de verwerking tijdens het afvulproces verder vereenvoudigd. Door middel van het DaklaPack railsysteem hoeft de afvulmachine niet per stuk te worden ingevoerd. Het is mogelijk om dit per rail te doen. Hierdoor is het personeel flexibeler in te zetten tijdens het afvulproces. De spoutbags op rail, met bijbehorende caps, zijn veelal te verwerken op de reeds bestaande afvulmachines in de markt. Onze pouches, spouts en caps zijn geschikt voor pasteurisatie en sterilisatie en voldoen aan alle huidige eisen en criteria, voor zowel Food als Non-food.  

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord: 056 20 63 70 of vul ons contactformulier in.

spoutbag