Binnen 3 a 4 werkdagen in huis • Gratis samples

Nieuws

Onze nieuwsberichten

Strategische investering in You2Yourself BV

Gepubliceerd: 23/12/2021

Met de steun van DaklaPack kan You2Yourself verder werken aan de ontwikkeling van een gezondheidsmonitor op basis van periodieke bepaling van biomarkerprofielen in urine.

Lees meer

Empack, 23 & 24 oktober, Mechelen

Gepubliceerd: 22/10/2019

Op 23 & 24 oktober staat wij op de Empack. In de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen kunt u ons bezoeken op standnummer B008. Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Empack vindt ook Packaging Innovations plaats, het event dat de technologische verpakkingswereld van Empack combineert met de creatieve ‘minds of branding’. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Lees meer

Mirjam Pol Finisht Dakar 2019!

Gepubliceerd: 25/01/2019

Mirjam Pol eindigde als 49ste en als 2e bij de vrouwen! Met haar doorzettingsvermogen, stuurkunsten en foutloze navigatie heeft Mirjam haar beste prestatie ooit behaald. Bovendien heeft ze diverse deelnemers geholpen.

Lees meer

Nieuwe sponsordeal DaklaPack en Mirjam Pol

Gepubliceerd: 5/12/2018

DaklaPack Group intensiveert haar samenwerking met motorcoureur en meervoudig Dakardeelneemster Mirjam Pol. De internationaal marktleider op gebied van innovatieve verpakkingen is tijdens de Dakar Rally 2019 gedeelde hoofdsponsor.

Lees meer