Binnen 3 a 4 werkdagen in huis • Gratis samples
PROMOTIONËLE VERPAKKINGEN
MEDISCHE VERPAKKINGEN
INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN
GELAMINEERDE VERPAKKINGEN
ribfactory

RIBS FACTORY

Voor Rib’s Factory heeft DaklaPack 2 formaten maaltijdboxen geproduceerd. De doosjes zijn voorzien van een PE-coating aan de binnenzijde, zodat de doosjes voedselgeschikt zijn en voedsel in deze boxen verpakt mag worden. De boxen zijn voorzien van een stevig interieur met vakverdeling, waardoor de inhoud op zijn plaats wordt gehouden.

pathe

PATHE BIOSCOOP

Voor Pathé heeft DaklaPack een envelop mogen maken, welke volledig aansluit bij de huisstijl van Pathé. De envelop wordt gebruikt voor het verpakken van diverse giftcards.

Door de glans van de envelop is de giftcard een ècht cadeau om te krijgen. Bovendien is deze envelop herkenbaar voor iedereen door het logo van Pathé. De Snazzybag is voorzien van een hersluitbare kleefstrook, zodat de bon na opening kan worden bewaard in deze fraaie envelop.

boozy

BOOZYSHOP.NL

Voor Boozyshop, dé online make-up winkel van Nederland en België, heeft DaklaPack een opvallende envelop mogen maken. De knalroze kleur en de opmaak van de envelop komen terug op de website van Boozyshop, waardoor de envelop herkenbaar is voor de klant.

De envelop is gemaakt van zwart LDPE aan de binnenzijde, waardoor de inhoud van de envelop niet zichtbaar is. Tevens is de envelop voorzien van een permanente kleefstrook, waardoor het pakketje tijdens het verzendproces niet te openen en de inhoud veilig aankomt bij de klant.