Binnen 3 a 4 werkdagen in huis • Gratis samples
GELAMINEERDE VERPAKKINGEN
PROMOTIONËLE VERPAKKINGEN
ENVELOPPEN & VERZENDVERPAKKINGEN
INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN
polymed

POLYMED

Met PolyMed verzendetuis heeft u de ideale oplossing voor zendingen van diagnostische monsters. In het bijzonder als die zendingen veelvuldig tussen twee vaste adressen plaatsvinden. De verzendetuis zijn vervaardigd van stevig vinyl van 0,35 mm dik en kunnen veelvuldig worden gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door het hersluitbare profiel met rits. PolyMed past in de brievenbus.

Deze tailor made PolyMed is tot stand gekomen na veelvuldig overleg met een groot laboratorium, dit laboratorium had de wens een aantal speciale potjes tegelijkertijd van bijvoorbeeld huisarts naar laboratorium te sturen.

Het probleem was dat de bijbehorende formulieren vaak bovenop de potjes terecht kwamen, waardoor de verzendenvelop niet meer als briefpost maar als pakket werd aangemerkt. Dit had een kostenstijging tot gevolg. Door een PolyMed met 2 vakken en 2 ritsen te maken waren de problemen opgelost en past de verzendetui nu perfect door de brievenbus als briefpost. Formulieren en potjes blijven gescheiden en dit zorgt voor een efficiënte verzending conform de P650 richtlijn.

Met PolyMed verzendetuis heeft u de ideale oplossing voor zendingen van diagnostische monsters. De verzendetuis zijn vervaardigd van stevig vinyl van 0,35 mm dik en kunnen veelvuldig worden gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door het hersluitbare profiel met rits.

Deze tailor made PolyMed is tot stand gekomen na veelvuldig overleg met een groot laboratorium, dit laboratorium had de wens een aantal speciale potjes tegelijkertijd van huisarts naar laboratorium te sturen. Het probleem was dat de bijbehorende formulieren vaak bovenop de potjes terecht kwamen, waardoor de verzendenvelop niet meer als briefpost maar als pakket werd aangemerkt. Door een PolyMed met 2 vakken en 2 ritsen te maken waren de problemen opgelost en past de verzendetui nu perfect door de brievenbus als briefpost. Formulieren en potjes blijven gescheiden en dit zorgt voor een efficiënte verzending conform de P650 richtlijn.

safety

SAFETY BAG

De Safetybag is zeer geschikt als secundaire vloeistofdichte verpakking voor onder andere biologische stoffen uit categorie B. In combinatie met de Transportblister, de PolyMed verzendenvelop en voldoende absorberend materiaal voldoet deze samenstelling aan de verpakkingsvoorschriften P650. Standaard zijn de Safetyags voorzien van gebruiksaanwijzing, unieke barcode, unieke nummering en UN3373 symbool.

Specifiek voor één ziekenhuis is deze Safetybag ontwikkeld met een afwijkende kleur. Doel was om snel een onderscheid te kunnen maken voor welk type laboratorium het patiëntmateriaal bestemd is. Zo kan de frontoffice van dit grote laboratorium efficiënter werken en wordt tijd bespaard. Deze Safetybag kan nu ook gebruikt worden voor de Citobepalingen in elke ander laboratorium of ziekenhuis. Wanneer een vloeistofdichte verpakking moet voldoen aan speciale eisen of wensen, zoals in dit geval met onderscheid in laboratorium, bieden wij hiervoor talloze opties. Er wordt daarom graag met u meegedacht om een vloeistofdichte verpakking te ontwikkelen, volledig aansluitend op uw wensen.