Binnen 3 a 4 werkdagen in huis • Gratis samples
PROMOTIONËLE VERPAKKINGEN
ENVELOPPEN & VERZENDVERPAKKINGEN
MEDISCHE VERPAKKINGEN
INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN
rootsmuesli

HEALTH WORLD CLUB

Roots is er in geslaagd een unieke en gezonde muesli te ontwikkelen voor één van haar klanten. Speciale eis hierbij was, de muesli te voorzien van een mooie en aansprekende portieverpakking.

Eén van de sterke punten van DaklaPack is om, daar waar mogelijk, de klant te ondersteunen en ontzorgen. In samenwerking met de klant heeft DaklaPack geholpen deze wensen te vertalen naar een mooie en unieke verpakking, die vervolgens ook door DaklaPack is geproduceerd. Daarnaast heeft DaklaPack ook het afvulproces en overpakken mogen verzorgen.

Voor de klant was het belangrijk de producten snel gereed en beschikbaar te hebben. DaklaPack is er in geslaagd dit volledige project te realiseren binnen slechts vier weken na goedkeuring van de ontwerptekening.

24 ICE

Voor onze klant, 24ice.com, hebben wij een mooi tailor made product ontwikkeld. De ijsjes van ‘24ice.com’ zijn uniek in uitvoering. De stickpack is, als verpakkingsvorm, geheel naar de wensen van de klant ontworpen en vervaardigd.

DaklaPack heeft zowel de productiemachine als de digitaal geprinte folie verzorgd. Daarnaast heeft DaklaPack ook het afvullen en verpakken van de stickpacks mogen verzorgen.

adventure

ADVENTURE FOOD

In samenwerking met een vooraanstaande fabrikant van instant voedingsproducten heeft DaklaPack een stazak ontwikkeld voor de wereld van buitensport- en survivalactiviteiten. De stazak kan gevuld worden met van te voren gedroogd vers voedsel. De avonturier kan in deze stazak zijn maaltijd klaarmaken door enkel water toe te voegen. De stazak is afgestemd op de speciale toepassing van zogenaamd ‘Adventure food’.

Het bedrijf Adventurefood is gespecialiseerd in instantmaaltijden voor de outdoor en adventure branche. Hiervoor heeft DaklaPack een speciale verpakking geproduceerd. De verpakking is geschikt om maaltijden in klaar te maken, welke direct geconsumeerd kunnen worden. Een gedeelte van de maaltijden wordt bereid met kokend water. Deze verpakking is door de speciale samenstelling bestand tegen kokend water. De stazakken zijn beschikbaar in een- en tweepersoonsporties.

adventure

SWIM TO FIGHT CANCER

Goede doelen en onze verpakkingen gaan altijd samen! De waterpouch van DaklaPack leent zich bij uitstek voor een boodschap.

Ter ondersteuning van de fantastische actie Swim to figft Cancer hebben wij samen met de organisatie de waterpouch gemaakt. Bij aankoop van de pouch steun je dus direct het goede doel DaklaPack probeert altijd de klant zoveel mogelijk te adviseren en te ontzorgen

Onze waterpouch is tevens erg populair op evenementen en festivals nu het verstrekken van gratis water steeds belangrijker wordt.

adventure

KOFFIE MET ZORG

Koffie met Zorg maakt koffie samen met mensen met een beperking. Koffie met Zorg drinken betekent dat ook u een bijdrage levert aan een prachtig project. Koffie met Zorg helpt mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt aan werk, werk waar ze trots op zijn.

DaklaPack heeft voor Koffie met Zorg de stazakken mogen verzorgen. Een goede koffieverpakking is van belang om de smaak, het aroma, de kleur en de geur van de koffie te behouden. Onze stazakken met ventiel zijn uitermate geschikt voor het verpakken van vers gebrande koffiebonen.

Het ontgassingsventiel laat de gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen uit het pak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Dankzij de handige hersluitbare gripsluiting kunt u de verpakking steeds weer opnieuw openen en sluiten tot de verpakking leeg is. Hierdoor blijft het product in de originele, bedrukte verpakking.

SURF

Surf heeft ervoor gekozen om naast de traditionele flesverpakking de stazak te introduceren voor hun capsules.

De Surf stazak is op geheel eigenwijze ontworpen en is door de gripsluiting eenvoudig te sluiten na gebruik. Het laminaat van de verpakking zorgt ervoor dat er geen vocht kan doordringen en houdt de capsules goed beschermt.

De diepdruk techniek zorgt ervoor dat er een fris en kleurig geheel aan kleuren ontstaat in een hoge resolutie met veel detail. De stazak is niet alleen handig voor de consument maar zijn ook minder milieubelastend en zorgt voor meer ruimte in het winkelschap.

Offerte
Standaard product